Dažas manas atziņas veselīgam dzīves veidam

 1) Daba ir devusi katram reģionam to, kas tajā dzīvojošajiem vajadzīgs. Svešu reģionu augi, produkti ienes mūsos svešas, kaitīgas vibrācijas. Tādēļ, ja gribam būt veseli, lietosim sava reģiona produktus.

2) Dabā nav nekas kaitīgs cilvēkam. Katram augam, katram dabas veidojumam ir noteiktas kvalitātes enerģijas, noteiktas īpašības. Problēmas rodas tad, kad cilvēks tās nepareizi izmanto.

3) Cilvēks nav dabas pavēlnieks, bet gan dabas sastāvdaļa. Ja dzīvosiet saskaņā ar šo atziņu, daba par jums kā par savu sastāvdaļu rūpēsies.

4) Ne viss, kas ir pareizs austrumos, ir pareizs šeit. Un otrādi. Tajā pašā laikā ir arī daudzas labas kopīgas lietas.

5) Ja gribi būt vesels – neēd produktus, kuri satur daudz E un citas ķīmiskas vielas. Lieto vietējo pārtiku, no ārzemēm neko lētu un labu neieved. Bieži pie mums pārdod to, ko ārzemēs aizliegts pārdot cilvēkiem.

6) Visvērtīgākais ir ēdiens, kurš gatavots uz īstas uguns. Neizmantojiet mikroviļņu krāsnī gatavotu ēdienu. Tajās siltuma efekts tiek panākts, radot haosu. Ja pārtiksiet no haosa, arī pats drīz būsiet haoss.

7) Noteikti katru dienu dzeriet tīru ūdeni, lai organisms varētu normāli funkcionēt.

8) Viss ģeniālais ir vienkāršs.

9) Mums tiek dots viss, lai nekļūtu slimi. Jāprot tikai atrast tieši sev piemērotāko un būsim veselāki par veseliem. Tas attiecināms uz visu – ēdienu, miegu, savstarpējām attiecībām, dzīves veidu, ticību, pārliecību.

10) Dzīvo vienmēr saskaņā ar sevi.

11) Viss, kas ar mani notiek, ir manis paša radīts. Darīšu labus darbus, domāšu labas domas, labu saņemšu pretī. Mēs paši esam savas laimes kalēji – ar darbu, domu un vārdu, ar ticību visam skaistajam, mīļajam un labajam.

12) Mīli sevi, rūpējies par sevi, tad būsi spējīgs mīlēt citus un palīdzēt tiem.

13) Katram cilvēkam ir viena lieta, ko neviens nevar viņam atņemt – tā ir izvēles brīvība. Tai skaitā arī būt veselam vai nē.

14) Ja cilvēks ir pozitīvās enerģijas nesējs, viņš harmonizē sevi u telpu ap sevi, viegli risina dzīves problēmas, piesaista veiksmi. Būt par pozitīvās enerģijas nesēju var iemācīties, vajag tikai gribēt.

15) Ja sēdēsim rokas klēpī salikuši, mums nevarēs palīdzēt neviens un nekas, arī nauda nē. Jo veselību un laimi par to nenopirksim.

16) Slimība ir signāls, ka savā dzīves ceļā esi izvēlējies ko nepareizu, kaut kur esi apmaldījies, pārkāpjot augstākos harmonijas likumus sevī un ap sevi.